, LeefcirkelXL

LeefcirkelXL Care Professional

De Watchi Leefcirkel XL  is de oplossing  voor zorginstellingen met een opendeurbeleid, die graag aan de wensen van haar bewoners willen voldoen en hun bewoners de zelfregie willen geven die ze verdienen.

Met Watchi Leefcirkel XL kunt u uw bewoners zowel intramuraal als extramuraal tot op  1,5 meter nauwkeurig volgen.

  Vrijblijvende Demo  

Tot op 1.5 meter nauwkeurig

De Watchi is een persoonsalarmering in de vorm van een luxe horloge dat op afstand kan worden aangepast aan de behoefte van uw cliënt. Daarnaast kan de Watchi ook worden ingezet voor positiebepaling.  De bewoners kunnen zowel  intramuraal als extramuraal tot op 1,5 meter nauwkeurig gevolgd worden. Voor begeleiding op de juiste plaats en op het juiste moment.

  Vrijblijvende Demo  
, LeefcirkelXL
, LeefcirkelXL

Veilige zones

Door gebruik te maken van  de combinatie van GPS-  en Beacons technologie kunt u iedere leefcirkel heel nauwkeurig afbakenen. Wanneer een bewoner de grenzen van een leefcirkel overschrijdt, ontvangt u direct een bericht. Hierdoor kunt u altijd op tijd ingrijpen.

De benodigde tags kunnen verwerkt worden in de bandjes van de Watchi. Op deze manier hoeven de bewoners maar één hulpmiddel te dragen.

  Vrijblijvende Demo  

Slimme beacons

De Watchi LeefcirkelXL kan gebruik maken van alle beacons die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij geven de voorkeur aan de beacons van onze partner Crownstone. Deze beacons zijn er in meerdere vormen: opbouw en inbouw. Ze vragen veel minder onderhoud omdat ze op netstroom werken in plaats van op batterijen.

Deze beacons zijn ook multifunctioneel. Naast positie bepalen, kunnen ze ook stroomverbruik meten en gebruikt worden om het licht aan- en uit te schakelen.

  Vrijblijvende Demo  
, LeefcirkelXL
, LeefcirkelXL
, LeefcirkelXL

De waardering van www.watchi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 36 reviews.