129,-*
, Kids

WATCHI KIDS

Gaat uw kind steeds vaker alleen op pad? Dat kan best spannend zijn. De Watchi Kids helpt u een oogje in het zeil te houden. Door de nauwkeurige tracking weet u altijd precies waar uw kind is. En dwalen ze te ver weg? Dan ontvangt u een berichtje op uw telefoon.

  Direct bestellen  

Veilig bellen

Met de Watchi Kids kan uw kind bellen en gebeld worden. Maar alleen door nummers die u heeft goedgekeurd. Er is ruimte voor maar liefst 60 telefoonnummers.

Er is tijdens de ontwikkeling van de Watchi Kids extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Het geluid is kraakhelder. Bellen is daarom net zo makkelijk als bij een mobiele telefoon.

 

, Kids
, Kids

Nooit meer uw kind kwijt

Doordat de Watchi gebruikt maakt van wifi/GPS/LBS met Google locatie services ondersteuning, is de Watchi het meest nauwkeurige GPS-horloge.  Zowel binnen als buitenshuis. Hierdoor kunt u veilige zones instellen. Zelfs tot minimaal 20 meter nauwkeurig!

Wanneer uw kind belt én vlak voordat de Watchi leeg raakt, krijgt u een berichtje met de locatie van uw kind. Zo raakt u uw kind nooit meer kwijt.

Watchi is Cool!

Door de kindvriendelijke schermpjes die in drie verschillende thema’s en kleuren instelbaar zijn, draagt uw kind de Watchi graag. Er zijn verschillende soorten en kleuren bandjes bij te bestellen.

Helemaal stoer is dat de Watchi een touchscreen heeft. Net als op de telefoon van papa en mama.

Verder biedt de Watchi de mogelijkheid om herinneringen in te stellen, heeft hij schoolmodus en een leuke stappenteller met animatie. Uw kind raakt er nooit op uitgekeken.

Zowel de app als de Watchi zelf ondersteunen de talen Frans, Engels en Nederlands.

, Kids
, Kids
, Kids

Chatten

Met de Watchi is het mogelijk te chatten. Zowel één op één als in een groep met familieleden. En als uw kind nog niet kan lezen, kan uw kind gewoon een simpel icoontje of een spraakbericht versturen of ontvangen. Dat is makkelijk communiceren. Voor groot en klein.

Wanneer vriendjes in een straal van 10 meter beiden hun Watchi schudden, maken de horloges contact met elkaar. Kinderen met Watchi’s die op deze manier met elkaar verbonden zijn, kunnen ook met elkaar chatten.

De Wherecom K3 App

Na het installeren van de handige, gratis Wherecom K3-app (beschikbaar voor Android en iOS) op uw telefoon, kunt u alle functies van de Watchi Kids beheren. Deze eenvoudige app stelt u in staat om op elk moment van de dag te zien waar uw kind zich bevindt, maar ook om berichtjes te versturen en veilige zones in te stellen.  Ook beheert u in deze app met wie uw kind kan bellen of chatten.

, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids
, Kids

Voordelen

, Kids
Simkaart

De Watchi wordt voorzien van een eigen simkaart. Er is dus geen koppeling met smartphone nodig.

, Kids
Accurate positiebepaling

De positiebepaling van de Watchi  is uiterst nauwkeurig. Tot minimaal 20 meter nauwkeurig! Weten waar een kind is, is nog nooit zo eenvoudig geweest.

, Kids
Direct contact

Altijd in contact. Met de Watchi is dat kinderlijk eenvoudig. Zowel u als uw kind kan bellen, tekst- en spraakberichten of icoontjes versturen. Op ieder moment en waar u ook bent. Een veilig gevoel.

, Kids
Automatische berichten

Op de Watchi kunt u  herinneringen instellen. Of het nu gaat om etenstijd of het maken van huiswerk,  alles kan. Uw kind ontvangt automatisch een bericht en op de app wordt getoond of het berichtje gelezen is.

, Kids
SOS

Heeft uw kind hulp nodig? Eén druk op de rode knop van de Watchi en u, of een ander familielid  ontvangt automatisch een bericht óf wordt gebeld. Doordat er gelijk een positie wordt meegezonden, is de juiste hulp snel  op de juiste plaats.

, Kids
Agenda functie

De agendafunctie van de Watchi zorgt dat er geen afspraak meer vergeten wordt. Op tijd naar sporten of een afspraak bij de tandarts. Afspraken zijn eenvoudig in te plannen en uw kind ontvangt een melding op het horloge.

De waardering van www.watchi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 37 reviews.