Retourneren en Garantie

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd met uitzondering van de gebruikte abonnementskosten. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Watchi b.v. geretourneerd moeten worden.

De Watchi Kids kan verstuurd worden naar:
Watchi bv
Rijswijkse Landingslaan 239
2497CL ‘S-GRAVENHAGE
service@watchi.nl

Wanneer u de Watchi Kids terugstuurt willen we u vragen om het formulier in te vullen en bij te voegen in het postpakket. Deze kunt u op de volgende link downloaden.

Retourformulier

De Watchi Care kan verstuurd worden naar onze service partner:
Voizzer b.v.
Klaroenstraat 22
6004DN WEERT
info@voizzer.nl

Wij storten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

U heeft twee jaar garantie op een Watchi bij juist gebruik. Neem bij gebreken of het niet goed functioneren van uw Watchi contact met ons op.

Watchi bv

KVK NUMMER: 66718546

BTW NUMMER NL856671526B01

Service

U kunt ons natuurlijk ook altijd gewoon even bellen of mailen.

Wij helpen u graag!

+31 (0)70 214 3 221
E-mail: info@watchi.nl

De waardering van www.watchi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 39 reviews.