Retourneren en Garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd met uitzondering van de gebruikte abonnementskosten. De kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Leading Care Technologies b.v. geretourneerd moeten worden.

Bij het retourneren van de Watchi Care willen we u vragen het volgende formulier in te vullen en deze bij de verzending toe te voegen.
Retour formulier

De Watchi Care kan verstuurd worden naar:
Leading Care Technologies b.v.
Rijswijkse Landingslaan 239
2497CL DEN HAAG
The Netherlands

Wij storten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

U heeft twee jaar garantie op een Watchi bij juist gebruik. zie de algemene voorwaarden van Watchi voor de details. Neem bij gebreken of het niet goed functioneren van uw Watchi contact met ons op.

Leading Care Technologies b.v.

KVK NUMMER: 66718546

BTW NUMMER NL856671526B01

Service

U kunt ons natuurlijk ook altijd gewoon even bellen of mailen.

Wij helpen u graag!

+31 (0)70 214 3 221
E-mail: info@watchi.nl