Geniet nu van 15% korting op de watchi kids en Watchi Care in de decembermaand met kortingscode: DECEMBER
189,-
2017.02.27-Watchi_2-Small-1
Watchi Care
249,-
waterresistant
Watchi Care
Water Resistant wit/zwart

WATCHI CARE

Maakt u zich wel eens ongerust over uw ouders of een geliefde? Vraagt u zich wel eens af waar ze zijn? Of bent u wel eens bang dat ze gevallen zijn? Een Watchi Care is de oplossing voor uw ongerustheid.

Wanneer ze een Watchi Care dragen, weet u altijd waar ze zijn, kunt u altijd bellen en kunnen zij u met één druk op de knop om uw hulp vragen.

Geen kastje om de nek of een losse telefoon, maar een stijlvol en comfortabel horloge.

Dit slimme horloge is verkrijgbaar in verschillende stijlen en modellen. De schermen zijn naar wens en gebruiker in te stellen.

Direct bestellen

Hulp nodig bij het bestellen?

Onze productexperts helpen u graag. Wij bellen u graag even op.

Voer hier uw telefoonnummer in.

Verdwalen is verleden tijd

Hoe fijn is het om altijd te weten waar iemand is? Een verwarde ouder die verdwaald is? Met de nauwkeurige positiebepaling van de Watchi, weet u tot op minimaal 20 meter nauwkeurig waar iemand zich bevindt.

Is iemand gevallen en moet er hulp komen? Bij het versturen van de SOS-melding, wordt ook uw locatie meegestuurd. Zo is hulp altijd snel ter plaatse.

Met zonedetectie kunt veilige gebieden instellen. Wanneer uw geliefde zo'n zone verlaat, krijgt u direct een berichtje op uw telefoon. Verdwalen is niet meer mogelijk, want de positiebepaling is tot minimaal 20 meter nauwkeurig!

  Direct bestellen  
_DSC9748 (Medium)
_DSC9690 (Medium)

Bellen met de Watchi

Met de Watchi Care kunt u bellen én gebeld worden. Het geluid en de ontvangst is net zo goed als bij een gewone mobiele telefoon. Bij de ontwikkeling extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid.

 

  Direct bestellen  

Hulp is altijd dichtbij

Door de SOS-keten kan er op ieder moment contact gelegd worden met een contact van de SOS-lijst. Op de lijst kunt u staan, maar ook (andere) familieleden of iemand van de thuiszorg. In geval van een SOS-melding kunnen meerdere contacten worden ingeschakeld. Het eerste lid van de keten krijgt de waarschuwing via een telefoontje, sms en e-mail. Wanneer diegene niet bereikbaar is, wordt automatisch de volgende persoon in de keten gewaarschuwd.

  Direct bestellen  
_DSC9653 (Medium)
_DSC9724 (Medium)

Berichten versturen en ontvangen

Met het Watchi Care horloge kunnen berichten ontvangen en verstuurd worden. Berichten worden weergegeven op het scherm van het horloge en de tekst wordt getoond of voorgelezen. Het horloge trilt en maakt geluid zodat de gebruiker weet dat er een nieuw bericht is binnengekomen.

Berichten kunnen worden beantwoord door het aanraken van iconen om de afzender te laten zien dat het bericht is ontvangen. Zo blijft u altijd in contact.

  Direct bestellen  

Afspraken en herinneringen

Met de gekoppelde app kunt u herinneringen en afspraken instellen. Bijvoorbeeld wanneer er medicijnen ingenomen moeten worden of de gebruiker naar een afspraak moet.

  Direct bestellen  
Watchi-kids_care_AHF08 (Medium)
Watchi-kids_care_AHF01

Abonnement

De Watchi heeft een beveiligde data verbinding nodig om te functioneren. Deze verbinding en simkaart zijn ingegrepen in het maandelijkse abonnement van de Watchi. We maken altijd gebruik van de provider met het beste netwerk. Hierdoor wordt de kans dat de Watchi geen bereik heeft geminimaliseerd. De abonnementen zijn per maand opzegbaar dus geen langdurige contracten.

U heeft de keuze uit 3 soorten abonnementen:

  • Onbeperkte Data door heel europa. (9,95 euro per maand)
  • Onbeperkte Data door heel europa + 30 minuten uit bellen* (14,95 euro per maand)
  • Onbeperkte Data door heel europa + 60 minuten uit bellen* (15,95 euro per maand)

* U kunt de Watchi altijd bellen deze heeft zijn eigen telefoonnummer. Let op! Doordat u belt met een internationaal nummer kan uw telecom provider hiervoor extra kosten in rekening brengen. Om uit te bellen heeft u een Watchi abonnement met uitbel minuten nodig.

  Direct bestellen  

Service van de Watchi Care

Service staat bij Watchi hoog in het vaandel.  De horloges wordt in opdracht van ons geproduceerd door Omate. Hierdoor kunnen wij zelf de kwaliteit bewaken. Ook ontwikkelen wij zelf de bijbehorende software. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze horloges, bieden wij 2 jaar garantie én kunt u een horloge maar liefst 2 weken uitproberen. Wanneer onze Watchi niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het horloge gewoon terugsturen en ontvangt u uw aankoopbedrag terug.

De Watchi is al helemaal ingesteld als u het horloge ontvangt. Maar u kunt ons altijd telefonisch of per mail nog vragen stellen. Mocht u er toch niet uitkomen, dan komen we zelfs bij u thuis. Deze service wordt verleend door onze partner Voizzer. Voizzer heeft jarenlange ervaring in de zorg en kan als geen ander onze Watchi naar uw wensen instellen. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

  Direct bestellen  
Watchi-kids_care_AHF07 (Medium)
2017.02.27 Watchi_2 (Small)
s4_clock w:watchi logo

Watchi Care en Watchi Care WR

De Watchi is beschikbaar in twee versies.

De Watchi Care heeft een Afmeting van 39 x 37 x 13,9 mm. De Watchi Care is niet waterdicht douchen en zwemmen adviseren wij dan ook niet.

De Watchi Care WR (water resistant) heeft een afmeting van 38 x 37 x 13,9 mm. De Watchi Care WR is water bestendig, douchen is dan ook geen probleem. Zwemmen en duiken adviseren wij niet. De Watchi Care WR wordt handmatig geprepareerd en getest op de Water bestendigheid

  Direct bestellen  

De voordelen van een Watchi

Simkaart

De Watchi wordt voorzien van een eigen simkaart. Er is dus geen koppeling met smartphone nodig.

Accurate positiebepaling

De positiebepaling van de Watchi  is uiterst nauwkeurig. Tot minimaal 20 meter nauwkeurig! Weten waar een geliefde of cliënt is, is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Direct contact

Altijd in contact. Met de Watchi is dat kinderlijk eenvoudig. U kunt bellen, tekst- en spraakberichten of icoontjes versturen. Op elk moment en waar u ook bent. Een veilig gevoel.

Automatische berichten

Op de Watchi kunt u  herinneringen instellen. Of het nu gaat om etenstijd of het innemen van medicijnen, alles kan. De drager van het horloge ontvangt automatisch een bericht en op de app wordt getoond of het berichtje gelezen is.

SOS

Hulp nodig? Eén druk op de rode knop van de Watchi en een familielid of hulperlener ontvangt automatisch een bericht óf wordt gebeld. Doordat er gelijk een positie wordt meegezonden, is de juiste hulp snel  op de juiste plaats.

Agenda functie

Herinneringen voor afspraken kunt u eenvoudig instellen in de handige agenda. Zo wordt er nooit meer iets vergeten.

Stappenteller

Bewegen is gezond. En het is best handig om te weten hoeveel u, uw kind of uw cliënt beweegt. Met de handige stappenteller kunt u het bijhouden. Ook kunt u doelen instellen om meer bewegen te stimuleren.

Groot scherm

Het scherm van de Watchi is lekker groot. Zo is het goed leesbaar en makkelijk te gebruiken.

Schoolmodus

Speciaal voor de Watchi Kids is er een schoolmodus. Op school hebben ze al hun aandacht nodig. Daarom kunt u de Watchi zo instellen dat ze het horloge niet kunnen gebruiken tijdens schooluren.

Dr. Walter Liebhart

CEO iLogs

“Helps not just only the affected ones, but also relieves their relatives and care giver.”

De waardering van www.watchi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 28 reviews.