persoonsalarmering, Home
249,-
Watchi Care
water bestendig wit
Direct bestellen
249,-
persoonsalarmering, Home
Watchi Care
water bestendig zwart
Direct bestellen

WATCHI CARE

Watchi onderscheidt zich o.a door:

- SOS komt binnen bij contacten op per telefoon, SMS en e-mail
- Ook als SOS in voicemail komt gaat SOS naar volgende contactpersoon
- 10 contactpersonen in de SOS keten
- Nauwkeurige positionering binnen -en buiten
- Onbeperkte aantal veilige zones
- Mogelijkheid tot voorlezen van berichten en herinneringen
- Grote, makkelijk te herkennen iconen en tekst
- Bandjes zijn te verwissel voor standaard horloge bandjes

Onze Watchi's worden werkend en ingesteld afgeleverd.

De voordelen van een Watchi

persoonsalarmering, Home
Inclusief simkaart

De Watchi wordt voorzien van een eigen simkaart die werkt door heel Europa en altijd bereik heeft. Er is dus ook geen koppeling met smartphone nodig.

persoonsalarmering, Home
Accurate positiebepaling

De positiebepaling van de Watchi  is uiterst nauwkeurig, zowel binnen als buiten. Precies weten waar een geliefde of cliënt is, is nog nooit zo eenvoudig geweest.

persoonsalarmering, Home
Berichten sturen

Altijd in contact. Met de Watchi is dat kinderlijk eenvoudig. U kunt bellen, tekst- en spraakberichten of icoontjes versturen. Op elk moment en waar u ook bent. Een veilig gevoel.

persoonsalarmering, Home
Automatische berichten

Op de Watchi kunt u  herinneringen instellen. Of het nu gaat om etenstijd of het innemen van medicijnen, alles kan. De drager van het horloge ontvangt automatisch een bericht en op de app wordt getoond of het berichtje gelezen is.

persoonsalarmering, Home
Betrouwbare SOS

Hulp nodig? Eén druk op de rode knop van de Watchi en een familielid of hulpverlener ontvangt automatisch een bericht per sms of email óf wordt gebeld. Doordat er gelijk een positie wordt meegezonden, is de juiste hulp snel  op de juiste plaats.

persoonsalarmering, Home
Agenda functie

De agendafunctie van de Watchi zorgt dat u nooit meer iets vergeet. Afspraken zijn eenvoudig in te plannen en u ontvangt meldingen op het horloge.

persoonsalarmering, Home
Hoge kwaliteit

Watchi produceert zijn horloges zelf. Geen rest partijen of inkoop van Alibaba. We doen zelf kwaliteitscontrole en hebben onze eigen software.

persoonsalarmering, Home
Service Prioriteit!

Service heeft onze hoogste prioriteit. We zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen of opmerkingen.

persoonsalarmering, Home
Te gebruiken bij gezichtsbeperking

Alle berichten, tijd en herinneringen worden op de Watchi getoond en door het horloge hardop voorgelezen. Natuurlijk is dit allen in stellen naar keuze.

persoonsalarmering, Home
Duidelijke leesbaar

Watchi maakt gebruik van grote schermvullende iconen. Makkelijk en duidelijk leesbaar.

persoonsalarmering, Home
Door heel Europa te gebruiken

Watchi maakt gebruik van een internationale sim daardoor is de Watchi door heel europa te gebruiken zonder additionele kosten.

persoonsalarmering, Home
Gratis Watchi App

U krijgt een gratis app, deze is er voor zowel Apple als Google. Hiermee kan u gemakkelijk de Watchi beheren en traceren. Bij de professional versie kan er ook nog gebruik worden gemaakt van de Watchi portal.

persoonsalarmering, Home
Beacons

De Watchi heeft de mogelijkheid te koppelen aan bakens. Hierdoor kunt u de Watchi ook binnen tot op enkele meters nauwkeurig volgen.

persoonsalarmering, Home
Water bestendig

De Watchi WR is water bestendig. Daarom kunt u ook onder de douche of in bad alarmeren.

https://www.youtube.com/watch?v=1xQEIqTOFCQ&feature=youtu.be

Verdwalen is verleden tijd

Hoe fijn is het om altijd te weten waar iemand is? Een verwarde ouder die verdwaald is? Met de nauwkeurige positiebepaling van de Watchi, weet u tot op minimaal 20 meter nauwkeurig waar iemand zich bevindt.

Is iemand gevallen en moet er hulp komen? Bij het versturen van de SOS-melding, wordt ook uw locatie meegestuurd. Zo is hulp altijd snel ter plaatse.

Met zonedetectie kunt veilige gebieden instellen. Wanneer uw geliefde zo'n zone verlaat, krijgt u direct een berichtje op uw telefoon. Verdwalen is niet meer mogelijk, want de positiebepaling is tot minimaal 20 meter nauwkeurig!

  Direct bestellen  
persoonsalarmering, Home
persoonsalarmering, Home

Bellen met de Watchi

Met de Watchi Care kunt u bellen én gebeld worden. Het geluid en de ontvangst is net zo goed als bij een gewone mobiele telefoon. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid.

  Direct bestellen  

Hulp is altijd dichtbij

Door de SOS-keten kan er op ieder moment contact gelegd worden met een contact van de SOS-lijst. Op de lijst kunt u staan, maar ook (andere) familieleden of iemand van de thuiszorg. In geval van een SOS-melding kunnen meerdere contacten worden ingeschakeld. Het eerste lid van de keten krijgt de waarschuwing via een telefoontje, sms en e-mail. Wanneer diegene niet bereikbaar is, wordt automatisch de volgende persoon in de keten gewaarschuwd.

  Direct bestellen  
persoonsalarmering, Home
persoonsalarmering, Home

Berichten versturen en ontvangen

Met het Watchi Care horloge kunnen berichten ontvangen en verstuurd worden. Berichten worden weergegeven op het scherm van het horloge en de tekst wordt getoond of voorgelezen. Het horloge trilt en maakt geluid zodat de gebruiker weet dat er een nieuw bericht is binnengekomen.

Berichten kunnen worden beantwoord door het aanraken van iconen om de afzender te laten zien dat het bericht is ontvangen. Zo blijft u altijd in contact.

  Direct bestellen  

Afspraken en herinneringen

Met de gekoppelde app kunt u herinneringen en afspraken instellen. Bijvoorbeeld wanneer er medicijnen ingenomen moeten worden of de gebruiker naar een afspraak moet.

  Direct bestellen  
persoonsalarmering, Home

Service van de Watchi Care

Service staat bij Watchi hoog in het vaandel.  De horloges wordt in opdracht van ons geproduceerd door Omate. Hierdoor kunnen wij zelf de kwaliteit bewaken. Ook ontwikkelen wij zelf de bijbehorende software. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze horloges, bieden wij 2 jaar garantie én kunt u een horloge maar liefst 2 weken uitproberen. Wanneer onze Watchi niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het horloge gewoon terugsturen en ontvangt u uw aankoopbedrag terug.

De Watchi is al helemaal ingesteld als u het horloge ontvangt. Maar u kunt ons altijd telefonisch of per mail nog vragen stellen. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

  Direct bestellen  
persoonsalarmering, Home
persoonsalarmering, Home

Abonnement

De Watchi heeft een beveiligde data verbinding nodig om te functioneren. Deze verbinding en simkaart zijn ingegrepen in het maandelijkse abonnement van de Watchi. We maken altijd gebruik van de provider met het beste netwerk. Hierdoor wordt de kans dat de Watchi geen bereik heeft geminimaliseerd. De abonnementen zijn per maand opzegbaar dus geen langdurige contracten.

We bieden u 1 abonnement

  • Onbeperkte Data door heel europa + 60 minuten uit bellen* (19,95 euro per maand)
  •   Direct bestellen  
    De waardering van www.watchi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 39 reviews.