Gefeliciteerd met uw aankoop!

Door de mogelijkheid om te bellen, icoontjes en spraakberichten te ontvangen én te versturen, de nauwkeurige veiligheidszones en het kraakheldere geluid, weten wij zeker dat u veel plezier gaat krijgen van uw Watchi.

In de verpakking vindt u een startersgids waarin staat beschreven hoe u de gratis Wherecom App kunt downloaden en de Watchi Kids eenvoudig koppelt aan uw smartphone. De Watchi staat standaard op de Engelse taal ingesteld, maar kunt u eenvoudig op Nederlands zetten via instellingen in het menu “device”. Extra uitleg en instructiefilmpjes vindt u op watchi.nl/faq. Hier vindt u ook antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bij de Watchi Kids hebben wij een gratis Pre paid kaart bijgevoegd. Vergeet deze niet eerst te activeren voordat u hem in de Watchi stopt! Deze activatie doet u door de sim in een normale telefoon te stoppen en elk Willekeurig nummer 1 keer te bellen. Om recht te hebben op nog eens 7,50 euro te goed dient u in te loggen bij MijnKPN (https://account.kpn.com/#/) en de sim kaart aan te melden.

Als u nog andere vragen heeft, kunt u ons bereiken op: +31 (0)70 214 3 221 of per mail via service@watchi.nl.

Veel plezier met uw Watchi Kids!

Met vriendelijke groet,

Watchi bv

De waardering van www.watchi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 37 reviews.